دادگاه تجدیدنظر استان كهگیلویه و بویراحمد در یك اقدام بیسابقه حكم دادگاه بدوی یعقوب یادعلی را تشدید و مجازات تعلیقی را به یک سال مجازات زندان تبدیل كرد.
به گزارش ایسنا وكیل مدافع یعقوب یادعلی داستانویس گفت: «حكم صادره از دادگاه تجدیدنظر را دریافت كردم اما متوجه شدم كه این دادگاه برخلاف روال قانونی كه حق تشدید مجازات را ندارد، ۹ ماه مجازات تعلیقی این نویسنده را به مجازات تعزیری تبدیل كرده و جمعاً او باید یك سال زندان را سپری كند.»
صالح نیکبخت افزود: «موكلش باید به خاطر مطالب كتابی كه از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اجازه انتشار گرفته، یك سال را در زندان بگذراند»
یعقوب یادعلی، نویسنده داستان "زنی كه نبود" شهریور ماه امسال به اتهام توهین به یکی از اقوام محاکمه شد.
hyacinth | ارتقاء : حدود 7 ماه قبل | ارسال : حدود 7 ماه قبل
- تا کنون 25 رای مثبت و 0 رای منفی به این لینک داده شده - تا کنون 0 نفر این لینک را در لیست مورد علاقه خود قرار داده ( اند ) - این لینک مربوط به هیچ کدام از موضوعات مورد بحث نمی باشد
موضوع مورد بحث :
کاربرانی که رای داده اند ( سبزها مثبت ،قرمزها منفی )